здравейте колеги мисля да слагам газ на алфата от подписа интересува ме как да знам кое е най-добро за моята кола като се има предвид че колата е пълна инжекция,ненамерих инфо в стари теми благодаря!
Известие
Collapse
No announcement yet.
газ за 146
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Намери си читав газаджия с добро име във Варна и не се тормози. Всеки си хвали стоката, за мен читавия газаджия е най-важния фактор, негова е преценката какво как и не му се бъркам. Така или иначе колкото пари си приготвил за толкова ще ти е уредбата. Важното е да може да я поддържа после в ред, а не да вдига раменеМалко офф в Бургас такъв човек за мен е Станимир.
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОбщо взето е така. Вьпреки че доброто име не винаги е гаранция за безпроблемно газифициране.
Ако имате вьпроси свьрзани сьс газта, най добрият раздел е тоя.Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от toto99 Покажи съобщениеС метални колектори ли си... Аз си смених мойте и вече 5 година си бузя с АГУ, електронен изпарител.Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениенямам си на представа с кви съмAlfa Romeo 159 1.9JTDm 16v 150 07г.
Alfa Romeo 147 1.6TS 16v 120 01г.
Alfa Romeo 145 1.4TS JUNIOR 16v 103 98г.-ex.
Aifa Romeo 156 1.8TS 16v 144 99г. ех.
Comment
-
Първоначално публикувано от gogo79 Покажи съобщениеБи трябвало да си с пластмасови,но пак става с обикновена АГУ.Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеаз съм за по хубавата със сигорност ще е такава готов съм да дам 1200лвНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеаз съм за по хубавата със сигорност ще е такава готов съм да дам 1200лвsigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЗначи говорим за газов инжекцион. На ТС е просто задължително.Alfa Romeo 159
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеда затова говоря и все пак никой ли няма от варна на газ?
Влез и в "Срещи и мероприятия" -Варна.
Там ще намериш, каквото търсиш.
Тука ти казахме, каквото можем.
Успех!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от didkoldihno Покажи съобщениеда затова говоря и все пак никой ли няма от варна на газ?Last edited by Liminat; d.m.y г., 17:27.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment